Elite Trafikskola i Nacka erbjuder alla utbildningar du behöver för att nå ditt körkort!


Introduktionsutbildning och handledarkurs


Ska du övningsköra privat? Genom att övningsköra privat kan du som elev få in mer körvana och lära dig samverka i trafiken i din egen takt. Hos oss på Elite Trafikskola kan du självklart gå den introduktionsutbildning/handledarkurs som krävs för att få övningsköra som privatist. För att få övningsköra privat måste du som ska köra ha fyllt 16 år och ha ett giltigt körkortstillstånd utfärdat av Transportstyrelsen. Läs mer och boka tid till vår populära introduktionsutbildning och handledarkurs här.

Trygga körlektioner med utbildade och erfarna trafiklärare


Ta körkortet med hjälp av våra duktiga trafiklärare på Elite Trafikskola. Vi hjälper dig hela vägen från start till mål oavsett om du vill ta några få lektioner inför ditt körprov eller önskar lägga upp hela din utbildning hos oss. Du kan övningsköra med både automat och manuell växellåda, alltid i moderna bilar med hög komfort! För att se hur långt du har kommit i din körning kan du först boka in en testlektion. Boka tid för en körlektion redan idag genom att fylla i intresseformuläret här.

AM Moped klass 1


För att få gå utbildningen till körkort för AM Moped klass 1 måste du som elev vara minst 14 år och 9 månader gammal. På så sätt hinner du ta ditt efterlängtade AM-körkort tills du fyller 15. Välkommen att läsa mer om aktuella utbildningsdatum för AM Moped klass 1 här.

Riskutbildning B del 1 – Riskettan


Du som har kommit en bit i din körkortsutbildning för personbil kan boka in dig på Riskutbildning B del 1, även kallat riskettan. Det är den teoretiska delen av riskutbildningen som är obligatorisk för att sedan få deltaga på den praktiska delen av utbildningen och slutligen boka teori- och förarprov. Läs mer och boka riskettan här!

Riskutbildning B del 2 – Risktvåan/Halkan


Riskutbildning B del 2 är det som också brukar kallas för risktvåan eller halkan. Det är den praktiska delen av utbildningen där du som elev får testa på att manövrera fordonet med halkigt väglag. För att få vara med på utbildningen behöver du ha genomfört och fått godkänt på den första delen av riskutbildningen. Boka din tid här.

Förarprov: kunskapsprov och körprov


Vi hjälper dig med att boka in dig på ditt kunskapsprov och förarprov när vi bedömer att du är redo. På så sätt har du bäst chanser att nå slutmålet och få ditt körkort. Självklart kan du köra en testuppkörning så att du blir uppvärmd, läs mer om vägen till förarprov här.