Välj det paket som passar din körkortsutbildning bäst!

Hos Elite trafikskola erbjuder vi smarta paketlösningar för att göra din körkortsutbildning så lätt som möjlig. Finns det ingen paketlösning som passar dig? Inga problem. På vår körskola erbjuder vi även skräddarsydda körkortsutbildningar. Om du har svårt att välja paketlösning är du varmt välkommen att kontakta oss!

10 lektioner á 55 min inkl. teoritester online.

Pris: 8400 kr

Värde: 9000 kr.

15 lektioner á 55 min inkl. teoritester online + alla nödvändig utbildningslitteratur digitalt.


Pris: 12,600 kr

Värde: 13,790 kr

20 lektioner á 55 min inkl. teoritester online + alla nödvändig utbildningslitteratur digitalt samt Riskutbildning B del 1 (Riskettan). Perfekta paketet för dig som har kommit en bit på vägen.


Pris: 16,800 kr 

Värde: 18,695kr.

25 lektioner á 55 min inkl. teoritester online + alla nödvändig utbildningslitteratur digitalt samt Riskettan och den obligatoriska Utbildningskontrollen vid bokat körprov via Elite Trafikskola. Ett nästan komplett paket för dig som kanske inte kan öva så mycket på hemmaplan.

Pris: 21,000 kr

Värde: 22,835 kr.

När du har bestämt dig för en paketlösning, så vill vi ha din betalning i förskott innan den
första bokade lektionen i paketet. Man kan såklart göra det på plats eller via våra betallösningar här på hemsidan.

Obegränsat med teoritester till körkortsutbildningen

När du köper en paketlösning via oss ingår det alltid obegränsat med teoritester så att du i lugn och ro kan öva till teoriprovet under hela din körkortsutbildning via oss.

Skulle det finnas pengar kvar på elevens saldo vid utbildningens slut, görs en återbetalning med ett avdrag på 10% av summan till valfritt konto.

Eleven kan även använda ett innestående saldo för till exempel lån av vår bil vid körprovet (om det är bokat via oss) om det skulle vara så att eleven tillsammans med läraren kommit fram till att eleven är redo för körprov innan hela lektionspaketet är förbrukat.

Det går bra att överföra saldot till annan blivande elev eller redan inskriven elev. Då överförs hela summan, såklart!