Det finns alltid bra paketlösningar hos oss – och finns det inget som passar just dig, så snickrar vi ihop något som i slutänden blir en bra lösning. Inget är omöjligt på Elite Trafikskola!

När du har bestämt dig för en paketlösning, så vill vi ha din betalning i förskott innan den första bokade lektionen i paketet. Man kan såklart göra det på plats eller via våra betallösningar här på hemsidan.

Vid köp av paket ingår teoritester online och gäller med obegränsat användande tills eleven är arkiverad.

10 lektioner á 55 min inkl. teoritester online. En fantastisk lösning även för dig som kör mycket privat – men ändå vill ha det lilla extra. Pris: 7900 kr 10 lektioner + obegränsat med teoritester online.

15 lektioner á 55 min inkl. teoritester online + alla nödvändig utbildningslitteratur digitalt. Kampanjpris: 11,850 kr (gäller till och med den 1 november 2021) Värde: 13,040 kr. Ordinarie pris: 13,790 kr.

20 lektioner á 55 min inkl. teoritester online + alla nödvändig utbildningslitteratur digitalt samt Riskutbildning B del 1 (Riskettan). Perfekta paket för dig som har kommit en bit på vägen. Kampanjpris: 15,800 kr  (gäller till och med den 1 november 2021) Värde: 17,585 kr. Ordinarie pris 18,585 kr.

25 lektioner á 55 min inkl. teoritester online + alla nödvändig utbildningslitteratur digitalt samt Riskettan och den obligatoriska Utbildningskontrollen vid bokat körprov via Elite Trafikskola. Ett nästan komplett paket för dig som kanske inte kan öva så mycket på hemmaplan. Kampanjpris: 19,750 kr (gäller till och med den 1 november 2021) Värde: 22,835 kr. Ordinarie pris: 24,085 kr.

Skulle det finnas pengar kvar på elevens saldo vid utbildningens slut, görs en återbetalning med ett avdrag på 10% av summan till valfritt konto.

Eleven kan även använda ett innestående saldo för till exempel lån av vår bil vid körprovet (om det är bokat via oss) om det skulle vara så att eleven tillsammans med läraren kommit fram till att eleven är redo för körprov innan hela lektionspaketet är förbrukat.

Det går bra att överföra saldot till annan blivande elev eller redan inskriven elev. Då överförs hela summan, såklart!