Testlektionen Nivå 1

Passar för dig som aldrig har kört bil innan, vill checka av dina grundkunskaper att kunna manövrera bilen eller bara vill prova på hur en körlektion går till och upplevs på just vår trafikskola. Testlektionen är 55 minuter.

Testlektion Nivå 2

För dig som har kommit längre i körningen och vill ha en nivåkontroll för att veta hur du ligger till i din körkortsutbildning.

Under testlektionen kommer du att få köra självständigt i olika trafikmiljöer både mindre samhälle och stadstrafik. Efter avslutad testlektion går trafikläraren igenom din körning, både det som du behöver arbeta mer med men även det du har gjort bra.

Eftersom en körkortsutbildning är så individuell kan utbildningen ta olika lång tid beroende på grundkunskaper och förutsättningar att öva hemma. Med detta som grund lägger du och din trafiklärare tillsammans upp en plan för just din körkortsutbildning så att vägen till ditt körkort blir så effektiv som möjligt. Testlektionen är 80 minuter.

Vi välkomnar såklart dig som handledare att följa med i baksätet under testlektionen för att få tips och råd inför er egna privata övningskörning hemma.

Kontakta oss för mer information eller bokning av testlektion. Varmt välkomna!